SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Edellinen maatalousministeri S-L Anttila saa kitkerää arvostelua

Verkkouutisten blogissa antaa  kurikkalainen entinen  sikafarmari Hannu Koivisto kitkerää palautetta edelliselle maatalousministeri Sirkka-Liisa Anttilalle.

Koivisto kirjoittaa:  ”Minulta pruikkasi kuivaa naurua, kun luin edellisen maatalousministerin, Sirkka-Liisa Anttilan, arvosteluryöppyä EU-maatalousneuvottelujen tuloksista. Nimenomaan Anttila järjesti nykyisen sopan ja tukien irrottamisen tuotannosta. Nyt hän arvostelee sitä, miten huonosti hänen työtään on paikattu”.

”Tällaista debattia, mitä entinen ministeri harjoittaa, me emme enää politiikassa tarvitse. Meillä on nyt ministeri, jolla on maalaisjärkeä ja osaamista. Hänen kanssaan ei tarvitse käydä keskustelua itsestään selvyyksistä. Jari Koskinen on selvinnyt tehtävästään erinomaisesti, vaikka hän ei koskaan kykenisikään pelastamaan kaikkia tehtyjä virheitä.”, jatkaa Koivisto blogissaan.

Minunkin mielestä  Jari  Koskinen on yksi hallituksen osaavampia ja parhaimpia ministereitä. Tänään on uutisoitui vaihteeksi positiivisia talousasioita. Minusta viime viikolla jäi liian vähälle huomiolle Jari Koskisen toiminta EU:n maatalousneuvotteluissa, jossa Suomi sai tavoitteitaan erinomaisesti läpi. Elinvoimainen maatalous on myös Suomen elintarviketeollisuuden ja alan työpaikkojen kivijalka.

Toinen hallituksen osaava ministeri on minun mielestä elinkeinoministeri Jan Vapaavuori. Vapaavuoren toiminta vaikeassa STX –asiassa kertoi ministerin hyvästä harkintakyvystä. Vapaavuori säilytti harkintakykynsä, vaikka häntä ampuivat sekä omat että vieraat.

-------------------------------

Ps. Pääministeriksi pyrkiviä näyttää olevan oppositiossa nyt kaksi. Kun lähes kaksi vuotta on vielä eduskuntavaaleihin, noihin galluppeihin voi ilmaantua hyvinkin uusia nimiä,  ei niinkään nykyisten oppositiopuolueiden taholta. Kerrataanpa näitä pääministerigalluppeja:

HS  (Toukokuu)  1) Juha Sipilä 31 %  2) Jyrki Katainen 29 %  3) Jutta Urpilainen 13 % 4) Timo Soini 12 %

IL (Huhtikuu)  1) Jyrki Katainen ja Juha Sipilä tasoissa 25 %:n kannatuksella 3-4) Sijat Jutta Urpilainen ja Timo Soini 11 %:n  kannatuksella

Talouselämä ( huhtikuu)   1) Jyrki Katainen 27 % 2)    Juha Sipilä 22 % 3) Jutta Urpilainen 16 %  4) Timo Soini 16 %.

P.s. Ettei vain kävisi kuin siinä Esa Pakarisen laulussa liiallisessa  innokkuudessa  pääministeriksi ! :D

Ilman kirjoittajan omaa kuvaa kirjoitetut kommentit poistetaan 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Nämä maatalousnäyttelyt ovat nykyisin mielenkiintoisia. Nyt tällä viikolla on Seinäjoella Farmari 2013 näyttely. Jo pikkupoikana tuli käytyä näissä näyttelyissa. Kotimaatilalta vietiin maakunnan näyttelyyn näytille tilan eläimiä

https://portal.mtt.fi/portal/page/portal/farmari

http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/farmarin-tahd...

Käyttäjän jormaajaakkola kuva
Jorma Jaakkola

Tässä ihmettelemistä

http://koti.mbnet.fi/jorjaa/historia.php

Ja liite 2:
http://koti.mbnet.fi/jorjaa/Korfun_sopimus.php

Tapasin Jari Koskisen kaksi vuotta sitten SuomiAreenan maataloustilaisuudessa.
Toivotti onnea tutkimuksilleni.

On kummallista, että kaikki EU-aikaiset maatalousministerit ovat olleet Mauno Koiviston viitoittaman tien kulkijoita.
Totuuden tunnustaminen ottaa koville.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset