SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Jyrki Katainen jatkaa pääministerinä ja puolueen puheenjohtajana

Katainen tyrmää eroväitteen

Lähes kaikki US-blogin perussuomalaiset ehtivät  arvostella (ja suositella lahkolaisen tavoin sellaista blogia )  Kataisen lähtöä. Vastavuoroisesti kai nyt kuuluisi  kehua ?

Ilman kommentoijan   tunnistettavaa omaa  kuvaa kirjoitetut kommentit poistetaan Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (20 kommenttia)

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Ennen kuntavaaleja vuodettiin SK:lle keskeneräinen kuntakartta. Olisko samat piirit nyt myös SK:n uutisankan takana.

Reijo Tossavainen

Vanhan sanonnan mukaan ei savua ilman tulta.

On täysin odotettua, että tässä vaiheessa homma kielletään.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Pitäisit edustaja Tossavainen taukoa. Ei kukaan toinen kansanedustaja kirjoita monta blogia päivässä kuin te edustaja Tossavainen.

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Ei niin, mutta olisi suotavaa, että edes kerran vuodessa muutkin edustajat laskeutuisivat rahvaan keskuuteen, puhumattakaan pääministeristä!

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Jos nyt pitäis arvata kumpiko kiinnostaa Kataista enemmän oppositiossa räksyttäminen vai komissaarin palli, niin kallistuisin jälkimmäiseen. Tuskin Jykä Stubbille tuota paikkaa luovuttaa.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Seppo,jos sä pysyisit siellä hillasuolla niin maailma pelastuisi... Odotas hetki niin Soini on komissaari,sille kyllä fyrkka,soppapata ja säätiöt tunnetusti hyvin sopii...

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Käytännössähän tilanne ja totuus on se ettei Jyrki Kataisen tilalle on tolkullista korvaajaa!!
Kun Katainen jättää pääministerin postin niin ihan varmasti ei mepiksi alennu,se on niin sivuraidetta huippupoliitikon kohdalla ettei ihan varsin tosikaan!! Jyrki on osoittanut olevansa valtiomies parhaasta päästä,joku kansainvälinen huippuvirka olisi se luontevin vaihtoehto

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari

Tarkoitatte siis, että tilalle ei löydy sopivampaa? Heikomman tolkun ja sen peittelykyvyn taidon yhdistelmää ei kyllä löydykään ihan vähällä vaivalla.

Jyrkiä kyllä varmaan jänskättää, huolitaanko se korkeimpiin kabinetteihin, jos pääministerin jakkara kellahtaa ennen seuraavia EK-vaaleja. Turvasatama on varmasti haussa ja Suomesta sitä voi olla vaikea tämän ja tulevan vuoden tapahtumien jälkeen löytää.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

Kerro ihmeessä kuka Kokoomuksesta olisi selkeästi parempi vaihtoehto,en pidätä hengitystä sitä vastausta odotellessani

Käyttäjän iitimo kuva
Timo Isosaari Vastaus kommenttiin #8

Todellakin Kokoomuksen osalta pätevyyttä täytyy odotella melko pitkään, koska ilmeisesti sellaisia on vasta mopoautoiässä ja kvalifioituminen valtiomiestasolle kestää parhaassakin tapauksessa 30-40 vuotta. Kataisen tapauksessa ei koskaan. Että hengittäkää rauhallisesti.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja Vastaus kommenttiin #10

Odotin älyllistä vastausta mutta päätit sitten sylkäistä vasten kasvoja...se tietty sun valinnanvapaus.. Vastauksesi kertoo kuitenkin enemmän sinusta kuin minusta..

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Pentti. Sehän tässä juuri huolestuttaakin, ettei pääministeripuolueesta löydy Kataiselle korvausta tai siis korvaajaa.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja

On se toki huolestuttavaa kun pääministeripuolueen kerma on kovin ohut kurrin pinnalla,toki eduskunnan ulkopuolelta läytyy varmaan hyviäkin korvaajia..?

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi Vastaus kommenttiin #15

Demokratian kaikkine puutteineenkin pitää toimia. En näe muuta vaihtoehtoa. Nykyisen hallituksen merkkitavarakampanjointi ei välttämättä toimi.. Tai sanotaan näin, että ostajat eivät tuputusta katso hyvällä.

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja Vastaus kommenttiin #16

Yksikään hallitus ikinä ole voinut olla kaikkien mieleen,tästä lähdetään!! Sinun miesmuistisi ilmeisesti pidempi kuin minun joten kerro ihmeessä milloin hallitus on ollut yhtä vaikeiden päätösten edessä?

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi Vastaus kommenttiin #17

Joskus vain tuntuu, että hallitukset myös muualla ajavat itsensä asemaan, jossa virheellisistä ratkaisuista sikiääkin vaikeita päätöksiä. Vastuunkantoa halitusten mainoslauseilla. Tuota lopetan mielelläni tähän. Olemme SJP:n blogissa ja ei ole ihan korrektia molemmin puolin jankata asiasta, josta ei valmista synny:):).

Käyttäjän penttivahasarja kuva
Pentti Vähäsarja Vastaus kommenttiin #19

Antti,tyylisi on pettämätön ;) Osaat luovuttaa kun huomaat etteivät perustelusi kestä tarkempaa tutkimista.... Hyvä niin!

Kari Ahveninen

Hmm... eiköhän, SJP, Jykällä ole jo paikka pedattuna. Pääministerinä kun ei varmasti enää ensi vaalien jälkeen jatka... Jykä nauraa meille hölmöille jotka kustantavat hänelle reilun eläkkeen nelikymppisenä....

Käyttäjän AOBrusi kuva
Antti Brusi

Tapani mukaan ainoastaan vilkaisin muiden kommentteja. Jospa Kataiselle ei järkkääntynytkään sopivaa paikkaa unionin huipulta? Mene ja tiedä.

Maamme pääministerin pesti ei välttämättä ole positiivinen juttu rysselin huippupaikkaa hakevan ansioluettelossa. Onhan tuo nähty. Kataisen kyvyt lienevät vielä aika heppoiset.

Käyttäjän Mikko-VilleMtt kuva
Mikko-Ville Määttä

Eikö ole täysin odotettavaa, että asia kiistetään tässä vaiheessa, vaikka se olisi tottakin? Vai yritätkö tosiaan sanoa, että Kataisen sana tulisi ottaa tällaisessa asiassa totena. Kehua kuuluu seuraavien ehtojen täytyttyä:
1. Katainen kertoo rehellisen tilannekuvan Suomen taloudesta.
2. Ja tekee toteutettavissa olevan suunnitelman asioiden korjaamiseksi ja tarvittaessa hajottaa hallituksen.
3. Ei lähde growsterity-komissaariksi ytimeen.

Odotellaan näitä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset