SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Minkä vaadit muilta, vaadi se myös itseltäsi

Molemmissa iltapäivälehdissä (Ilta-Sanomat  ja  Iltalehti ) on arvioitu presidenttiehdokkaiden esiintymistä  Maanpuolustuskurssiyhdistyksen järjestämän paneelikeskustelun perusteella.

Annan  ilmaisen neuvon toimitusten raadeille jatkossa: "Minkä vaadit muilta, vaadi se myös itseltäsi".

Kaikille ehdokkaille annan jo tässä vaiheessa tunnustusta siitä, että he  ovat asettuneet ehdokkaiksi ja  käyvät  vaalitaistelun läpi.

*****

Maan suurin päivälehti on ehtinyt tehdä jo arvioita ehdokkaista vaalikonevastausten  perusteella. Piti vähän aikaa kaksi kertaa katsoa tehtyä karttaa vasemmisto-oikeisto ja konservatiivi-liberaali-akseleilla. 

Annan tässäkin  ilmaisen neuvon kaikkien lehtien vaalikoneiden vastausten analysoinnissa: mitäs jos äänestäjien annettaisiin itse muodostaa käsitys kustakin ehdokkaasta ja ehdokkaan arvomaailmasta.

*****

Suomen presidentinvaali 2018   -   Finnish presidential election, 2018 

 

 

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän NikoKaistakorpi kuva
Niko Kaistakorpi

Miksi ihmeessä raatilaisten tulisi vaatia itseltään samaa kuin presidentin virkaan pyrkivältä, jolle esiintymistaito ja kyky tuoda kantansa esille selkeästi on keskeinen osa Suomen korkeimmassa virassa menestymistä? Absurdi ajatus.

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

Noiden iltapäivälehtien raatilaisten esittämiä arvioita lukiessa jäi ihmettelemään, että olivatko he arvioimassa joitakin putous -sketsihahmoja vai presidenttiehdokkaita. Lehtien omia asteikkoja käyttäen: kaksi lammasta/5-

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Jotenkin tuntuu, että ennen oli hyvällä ja laajalla yleissivistyksellä kirjoittavia toimittajia enemmän kuin nykyään.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset