SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Varapresidentti Al Gore saapunut myös Helsinkiin

USA:n entinen varapresidentti  Al Gore saapunut  Helsinkiin Slush 2017-tapahtumaan.

Kuten useimmat lukijat  muistavat Al Gore oli USA:n  varapresidentti  vv. 1993-2001 . Hän  sai vuoden 2000  presidentinvaaleissa enemmän ääniä kuin valituksi tullut George W. Bush.  Valinnan joutui ratkaisemaan lopulta USA:n korkein oikeus. 

*****

Kyllä täytyy antaa tunnustusta Slush -tapahtuman perustajille ja nykyisille tapahtuman vastuuhenkilöille( Program 2017).

Avajaisissa  oli paikalla kuninkaallisia (myös Suomen gallup -kuningas).

 

****

Tässä samoilla tulilla muistelin, että onko USA:n istuva presidentti ja Britannian pääministeri olleet aiemmin  tälläisessä sanaharkassa (ks. myös BBC ja  CNN).  Onhan Britannia ollut USA:n läheisin liittolainen. Mitenhän tuosta selvitään eteenpäin - kuka pyytää ensin anteeksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

"Tässä samoilla tulilla muistelin, että onko USA:n istuva presidentti ja Britannian pääministeri olleet aiemmin  tälläisessä sanaharkassa (ks. myös BBC ja  CNN).  Onhan Britannia ollut USA:n läheisin liittolainen. Mitenhän tuosta selvitään eteenpäin - kuka pyytää ensin anteeksi."

Jos pääministeri olisi Blair, hän pyytäisi. Nyt May tuskin pyytää.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Tämän USA:n presidentin ja UK:n pääministerin välillä oli jopa "Hollywood glamouria" .

https://www.amazon.com/Ronald-Reagan-Margaret-That...

----

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset