Kovaa uhittelua USA:n ja Venäjän välillä

 

Taustaksi, mitä Putin sanoi vuonna 2007 ja mitä sen jälkeen Venäjä on tehnyt.

Putin:  Venäjällä  on salainen ase USA:ta vastaan

Vasta vuosikausia myöhemmin tuota Putinin sotaista  puhetta lännelle Münchenissä 2007  on alettu pitää Venäjän strategiana, eikä siinä mitkään vanhat sopimukset ( ETYK ym. ) päde Venäjälle

*****

Mihin tämän päivän uhittelu johtaa Syyriassa ?

Venäjä varoittaa USA:ta  tänään 11.04.2018 eikä ohjusten torjunta riitä, vaan aikovat tuhota myös laukaisualustatkin (mutta missäs ne ovat ?)

D Trump kirjoittaa tänään 11.04.2018

https://twitter.com/realDonaldTrump/status/984022625440747520?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.cnn.com%2F2018%2F04%2F11%2Fpolitics%2Ftrump-missiles-tweet%2Findex.html

****

USA:n ja Ranskan iskua Syyriaan tukee myös Britannia

 

***

Luvalla sanoen tämän illan kehysriihen puntarointi ja jääkiekon ym. urheilun seuranta saa jäädä ja CNN ym. kv-kanavat ovat kotona kokoajan auki.

****

Tasavallan presidentin lausunto Syyrian tilanteen johdosta

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu