Perustuslakivaliokunnan luonnoslausunnon uutisointi ja tietovuoto jatkuu

Perustuslakivaliokunnan luonnoslausunnon  uutisointi ja tietovuoto näyttää  jatkuvan julkisuudessa.

Eikä uutisointia näytä häiritsevän  eduskunnan  eilinen reagointi ja muu julkinen  kohu.

Itse kukin on tuon iltapäivälehdessä olevan uutisoinnin varassa. Sen perusteella ennakoin, ettei eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunta pystyne tekemään noin laajoja muutoksia  lakipakettiin. Kysymys ei ole yksin valinnanvapauslakiesityksestä, vaan myös maakuntauudistuksesta. Asian valmistelu palautunee siten takaisin sosiaali- ja terveysministeriöön.

Ja mitä tästä seuraa ? No alla olevan  blogini aiempi otsikko  kertoo minun tulkinnan. Mutta perustuslakivaliokunnan ensi viikolla annettavan lausunnon jälkeen ollaan viisaampia.

Onko käymässsä sotelle samoin kuin maaliskuussa 2015?

P.s. Valtiovarainministeri Petteri Orpo on tänään klo 10,05 TV1:ssä. Tuskin hän voi vielä sanoa asiasta puoleen tai toiseen, koska asian käsittely perustuslakivaliokunnan on kesken.

 

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu