Kaikille ei ole kutsu käynyt Kultarantaan

 

Moni on varmaan huomannut, ettei kaikille ole kutsu käynyt Kultarantaan. (Kultaranta-keskustelijoiden osallistujat 2018).  Suomen hallitus ja eduskunnan  oppositio on kattavasti edustettuna. Eiköhän joku muukin kutsulistaan  kiinnitä asiaan huomiota, jos muutakaan sanottavaa ei paremman puutteessa ole.

Kultaranta -keskusteluista on tullut Sauli Niinistö presidenttikaudella merkittävä  keskustelu -areena.

****

Ruotsi on näyttävästi edustettuna. Aiemmin  paikalla on ollut   Ruotsin nykyinen pääministeri  Stefan Löfven . Nyt paikalla on Ruotsin entinen pääministeri ja kokoomus -politiikko Carl Bildt.

Huomiota kiinnitti eilen nykyisen ulkoministeri Timo Soinin ploki. “Plokissaan Timo Soini mainitsee panneen merkille, että Donald Trumpin kampanjatilaisuuksissa puhui muuan Nigel Farage. Eihän T Soini voinut  unohtaa jo aiemmin “plokissaan” onnittelemaansa ystäväänsä Nigel Faragea.  Timo Soinille  ei tunnu olevan väliä sillä, kuka puhui ja mitä puhui  ennen ja jälkeen  UK:n brexit -äänestystä.

 

 

 

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu