Trumpin ja Putinin mahdollisesta tapaamisesta maailmanlaajuinen uutinen

USA:n ja Venäjän presidenttien Donald Trumpin ja Vladimir Putinin mahdollisesta tapaamisesta Helsingissä on tullut maailmanlaajuinen uutinen ( Politico Reuters – CNN ).

****

Mahdollinen tapaaminen palvelesi myös Suomen puheenjohtajajuutta Arktisessa neuvostossa),  jos presidenttien tapaamisen asialistalle on vaikeaa löytää yhteisiä asioita). Mäntyniemen isäntä on aiemmin ilmaissut haastava toiveen  Suomen puheenjohtakaudelle.

***

USA:n edelliset presidentit  George W. Bush  ja   Barack Obama eivät virkakaudellaan käyneet Suomessa.

Mutta  Gerald R. Ford ,  Ronald Reagan  ja   George H. W. Bush  sekä   William J. Clinton kävivät virkakaudellaan Suomessa.  Presidentti Ford osallistui v. 1975 Etyk:n päätösistuntoon. Reagan  pysähtyi  Helsingissä matkalla Moskovaan.  Bush ja  Gorbatshov tapasivat Helsingissä . Myös Clinton ja Jeltsin tapasivat Helsingissä 

****

USA Presidents  –  Russia Presidents

 

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu