SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Pääministeri Mayn hallituksesta lähtee jatkuvasti ministereitä

 

Pääministeri Theresa Mayn hallituksesta lähtee jatkuvasti  ministereitä.

Eilen erosi liikenneministeri  Jo Johnson. Kyllä,  hän  on Theresa Mayn hallituksesta aiemmin eronneen ulkoministeri Boris  -Brexit - Johnsonin  veli.  Nuorempi veli näyttää olevan EU-myönteisempi.

Pikkuveli Jo Johnson vaatii eilen uutta kansanäänestystä brexitistä. Hän lateli eilen madonluvut: ”Britannia on pahimman kriisin partaalla sitten toisen maailmansodan”. Huh, huh !

Jääkö Britannia tulliliittoon -ainakin väliaikaisesti ?

Siirtyykö Britannian EU-eron toimeenpano määräämättömäksi ajaksi ?

***

EU member countries 

P.s. Suomen ulkopoliittinen johto teki isänmaallisesti teon 1990-luvulla johdattaessaan Suomen EU-jäsenmaaksi ja osaksi länsiliittoumaa. Suomen EU-jäsennyydellä populistista politiikkaa tekevät toimivat  Suomen kv-aseman heikentämiseksi.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän jaga kuva
Lars-Erik Wilskman

Viittaatko noilla EU. jäsenyydellä populistista politiikkaa tekevillä myös ministeri Terhon porukkaan heidän emäpuolueensa lisäksi?

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Et ole kovinkaan väärässä. Ministeri Soinille on annettava tunnustusta, että hän on läksynsä lukenut (vt. torstain kyselytunti) ja erään PS:n edustajan tietämättömyys (tietoinenko ?) Suomen kv-sopimuksista ja kv-järjestöjen omista päätöksistä.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Suur-Britanniassakin porvari nukkuu huonosti. :D

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset