SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Kyllästyykö äänestäjät runsaisiin vaalipaneeleihin ja jälkiarviointeihin

Eilen tehtiin vaalipaneelien  avaus. Paneelit jatkuvat jo huomenna. 

Kyllästyykö äänestäjät runsaisiin vaalipaneeeleihin ? Ensi huhtikuun  eduskuntavaaleihin  on vielä aikaa  ja näissä paneeleissa alkavat pian toistua  samat asiat ja kunkin puolueen sanomiset.

****

Tänä aamuna, jos avasi TV:n tai radion, niin eikös siellä tullut sitten eilisen paneelin jälkiarviointia. Jättäkäää nyt hyvät median nk. politiikan toimittajat jotain meille äänestäjillekkin arvioitavaksi, sikäli  kun riittää intoa seurata näitä monia paneeleja.

***

Jälkiarvioinnin   papukaija merkin lehvien kera ansaitsee  toimittaja Lauri Nurmi, joka oli kiinnittänyt huomiota Petteri Orpon solmioon. Teen “samantasoisen”   vastakommentin, miksi USA:n presidentti Donald Trumpilla on usein punainen solmio. Vastauksesi ei riitä taustapuolueen  logon ym. väri. :D

***

P.s. Ja sitten innokkaille seuraavan pääministerin valitsijoille ja hallituksen muodostajille, että eikös  käydä vaalit ensin. Nämä numerotkin   muuttuu vielä suuntaan jos toiseenkin.

***

P.s. Näin advetin ja lähestyvän joulunajan vastapainoksi moni kaipaa enemmän positiivistä ajattelua ja ohjelmistoa mediaan. 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoAalto1 kuva
Jaakko Aalto

"Kyllästyykö äänestäjät runsaisiin vaalipaneeleihin ja jälkiarviointeihin"

Vastauksena kysymykseenne: on kyllästynyt jo. Määrää on liikaa ja laatua aivan liian vähän. Siitä seuraa sellainen sivuvaikutus, että jos niiden tavanomaisten tyhjänpäiväisyksien väliin eksyy joku asiapitoisempi ja oivaltavampikin esitys, se tahtoo mennä ohi silmien ja korvien.

Käyttäjän SJPHKI kuva
Seppo-Juha Pietikäinen

Tänä aamuna radion puolella merkittävksi anniksi nostettiin ministeri Terhon tokaisu : Suomessa on maailman paras ulkoilma, mutta huonoin sisäilma! :D.
..että sutkaustasolle mentiin myös median puolella.

Käyttäjän PetriPirskanen kuva
Petri Pirskanen

Juuri kuten ekassa kommentissa sanotaan.. Määrää on nostettu, mutta taso on aivan roskaa! Siis täyttä kuraa! Nyt olisi jollain kanavalla hyvä paikka tehdä uusiksi paneeli, ja kehittää se sellaiseksi että ihmiset tahtoisivat katsoa juuri sitä paneelia, eikä mitään muuta!

Pois kaikki toimittajan omat mielipiteet, ynm. Rotia niihin keskusteluihin, ja parempia kysymyksiä.. Ei ole järkevä kysymys Otatteko Persut hallitukseen kanssanne? Ja asia jätetään tuohon. Jos tuo on kysymys, siitä pitäisi saada sitten jutella seuraavat 30min!

Käyttäjän Luntatupaan kuva
Pertti Väänänen

Vaalipaneelit ja niiden arviointi ovat vain vakavamielistä viihdettä. Mitään painavaa asiaa niissä ei tule ilmi.

Olen jo nyt päättänyt, ketä äänestän.

Käyttäjän ArvoTammela1 kuva
Arvo Tammela

Saattaahan olla niinkin, jos vaalipaneelissa onnistunut puheenjohtaja on saanut arvioinnin tehneiltä toimittajilta parhaat pisteet, samaan puolueeseen kuuluvat saattavat olla hyvinkin kiinnostuneita vaalipaneeleista vaikka niitä olisi joka viikko. Itselläni ei onneksi ole mahdollista seurata kuin Ylen ja MTV:n paneelit, joten en usko kyllästyväni niihin ennen huhtikuun vaalia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset