Brexit -sopimusluonnoksen kannatus ei ole kasvanut parlamentissa

Pääministeri Theresa May tuntuu puhuvan kuuroille korville saadakseen maan parlamentissa enemmistön  Brexit -sopimusluonnokselle.  Tämän päivän tietojen perusteella sopimusluonnos ei mene läpi parlamentissa.

Eilen pääministeri Theresa May ilmoitti, että sopimusluonnoksesta äänestetään vasta tammikuussa. Oppositiojohtaja  Jeremy Corby ei ilmoituksen tyytynyt, vaan esitti  epäluottamuslausetta  pääministeri Maylle.

***

Pääministeri Theresa May  “haukkui pystyyn” entisen pääministeri Tony Blairin   Sky News -kanavan haastattelun . Tuossa haastattelussa Tony Blair   vaati uutta EU-kansanäänestystä ja kehotti Theresa Mayn hallitusta ottamaan käyttöön Sherlock Holmesin logiikan: suljetaan pois mahdoton ja katsotaan, mitä jää jäljelle.

***

Pääministeri Theresa Mayn “työkalupakissa” on vain  yksi pelastus välttää maan ajautuminen kaaokseen: UK can cancel Brexit

***

Britanniaa uhkaa katastrofi Brexitin seurauksena (The Sunday Times uutisoi jo kesällä).

 

 

SJPHKI
Helsinki

Länsidemokraatti. Politiikan ja urheilun laaja-alainen seuraaja koti- ja ulkomailla. Asioiden puolesta toimija. Vuosikymmenien työura viidellä eri vuosikymmenellä maataloustöistä asiantuntija- ja johto- sekä luottamustehtäviin (Eduskunta, ministeriö, keskusvirasto, liikelaitos, osakeyhtiö, poliisihallinto ja työnantajaliittotaso, urheiluseuratoiminta, reservin upseeri) kahdella yliopistotutkinnolla.
Suomen tulee olla mukana läntisten demokratioitten yhteistyöjärjestöissä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu