SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Anatomia

Ulostaminen - taitolaji ?

Tiedän, otsikko herättää yhtä paljon inhoa kuin mielenkiintoa. Kyse on kuitenkin päivittäisestä tarpeesta, joka koskee ja yhdistää meitä kaikkia. Erityisesti heille, joilla on välillä ummetusta tai muita ulostusvaikeuksia tämän blogin sisältö saattaisi olla kiinnostava. On olemassa vahvaa näyttöä siitä, että nykyiset vessapöntömme "pakottavat" meidät ulostamaan väärässä asennossa.

Ennustamisen anatomia!

Ennustamista harrastetaan nykyään vähän liikaa. Media harrastaa sitä. Uhkapelaajat tekevät myös sitä veikkaamalla mikä hevonen, joukkue tms. voittaa tulevan kisan. Tämä ennustaminen siirtyy pikku hiljaa elämän kaikkiin osiin. Uskonnon näkökulmasta asian koetaan usein synniksi, eli tietämällä varmasti, mitä huomenna tapahtuu, mitätöidään Allahin, Jumalan tai Jahven kaikkivoipaisuus. Aina voidaan arvailla, mutta koskaan ei voi sataprosenttisen varmasti tietää, mitä tuleman pitää.

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä