SJPHKI Asioita on lähdettävä ratkaisemaan siitä (talous, lainsäädäntö, kv -asiat), missä ne ovat sillä hetkellä (puhdasta pöytää ei ole). Omalla kuvalla ja nimellä esiinnytään tässä blogissa. Lue blogin moderointilinjaus.

Kaikki blogit puheenaiheesta Persut

Jessikka Arolta tulossa kirja Putinin trollit

Jessikka Arolta ilmestyy syyskuun lopussa Johnny Knigan kustantama ja Adlibriksen kautta tilattavissa oleva kirja Putinin trollit. Kirja on ennakkotilattavissa jo nyt. Facebookissa on kirjan tiimoilta jo taitettu peistä ja kuten arvata saattaa venäjämieliset ovat lukematta lyttäämässä kirjaa.

Hätönen erosi sittenkin - Ei ole jäävi

 

On se totta, koska lehdessä luki niin. Tosin lehdissä nyt lukee melkein mitä tahansa. Joka tapauksessa Pekka Hätönen, poliisi ja ex-vihreä, erosi myös tarkastuslautakunnan jäsenyydestä jo helmikuussa. Nätti juttu, eikä mies ole lainkaan jäävi, sanokoot persut mitä tahansa.

Heti alkuun huomautan, että ei kannata sekoittaa Hätösiä keskenään. Hätösiä on Suomessa aika paljon, ja espoolaisessa politikassakin heitä on ollut ainakin kaksi. On mahdollista että heitä on ollut ja on siellä enemmänkin.

Uuden Suomen perussuomalainen itsemurha - Hidas mutta varma

Verkkolehti Uusi Suomi tekee harkittua ja perin tuskallista perussuomalaista itsemurhaa alentumalla persujen propagandakoneistoksi Puheenvuorossaan. Kukin tiensä valitkoon, mutta silti joskus olisi hyvä ottaa järki käteen.

On toki mainiota, että niin herroilla kuin narreillakin on aivan ilmainen valtakunnallinen blogialusta kiehtovine kommentointimahdollisuuksineen. Ilmaista kansalaisjournalismia oikein kauniisti ajateltuna, oikeata demokratiaa ja sananvapautta.

Pimeän persulogiikan olemus

Pahkasikahuumori on aina ollut mieleeni. Sopivan rääviä, älykästä ja nauruhermoja kutkuttavaa. Valeuutinen Persulandiasta on ryhmä Facebookissa. Sanankäänteineen se ei ole lähelläkään Pahkasikaa, mutta kehittyessään siitä saattaa tulla verraton legenda.

Kyseisen ryhmän tarkoitus on ivata vähintään persua päivässä. Aiheeksi etsitään sopivaa persu-uutista mediasta, sivalletaan sanan terävällä miekalla ja isketään pilkkakirveellä. Nauramatta tuon ryhmän juttuja ei voi lukea, vaikka toisinaan nauruun sekoittuu säälin kyynel.

Perussuomalaisia ei voi ohittaa

Kiva poliitikko lupasi vappuna satasia eläkeläisille ja työttömille. Kannattaa tarkistaa taskunsa, josko se siellä jo olisi. Hoitajamitoituskin luvattiin laittaa kuntoon. Oppivelvollisuutta pidennetään. Poliiseja lisää. Puoluetukea lisää. Sote toteutuu. Eikä tässä vielä kaikki. Lisäbonuksena tuhat lääkäriä! Kaikki tämä yhdellä hallituskaudella. Tästä tarjouksesta ei voi kieltäytyä. Jokaiselle jotakin ja ulkomaillekin; kehitysapua kasvatetaan.

Neitsytmatka

Perussuomalaisiin liittyminen on merkinnyt minulle monen neitsyyden menettämistä ja uusia, miltei nimenomaan positiivisia kokemuksia. Puoluekokousneitsyys ja Herra puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kättely olkoot esimerkkejä niistä monista neitsyyksistä, joita olen menettänyt. Ennen puoluekokousta, sinne matkalle lähtöä ja jäsenistön tapaamista elin vahvasti uutisverhon takana. Ennakkoluulot olivat, että miltei kaikki ärisisivät maahanmuuttajista ja rinteen hallituksesta. Eikä siinä, olisihan aika kulunut niinkin. Mutta yllättätyksekseni puhe näistä kahdesta aiheesta oli varsin vähäistä.

Suvaitsemattomuutta

”Markku Huusko on sensuroiva, rasistinen ja selkeästi valehtelija vielä kaupan päälle. Häpeällistä toimintaa ukolta. Aion tuoda tämän faktan yhä uudestaan ja uudestaan esille, kunnes Markku tekee julkisen anteeksipyynnön harjoittamastaan törkeästä sensuurista ja rasismista.”

Kommenti on Anter Yasan ja löyttyy Markku Huuskon sivulta, 

Kieltämättä, minullakin nousi itsellekin pystyyn ne muutamat hiukset, joka minulla on vielä päässä.  

 

Rinteen hallituksen epäonnistuminen

Rinteen hallitus ei ole edes kasassa, ministereitä ei ole nimetty, eikä valtiovarainministeriö ole ennättänyt vielä tarkistaa hallitusohjelman taloudellista puolta, pilkkuja on vielä viilaamatta.

Halla-aho, heimojohtaja

Perussuomalaiset näkee Euroopan unionin kuten aikanaan heimot näki itsensä ja asemansa muiden heimojen joukossa. Voidaan käydä kauppaa ja vaihtaa sitä osaamista, sekä tavaroita joita ei itse kyetä tuottamaan. Saadaan hallinto pidettyä niin, että heimo pysyy johdon näpeissä ja hyödyllisenä johdon ajatuksille. Sosiaalidemokratia ajattelee Euroopan unionin paitsi tärkeänä kauppaalueena ja suurena kotimarkkina-alueena mutta myös sosiaalisen ulottuvuuden kautta.

Nettomaksajista ja Nettosaajista.

Nettomaksaja: kansalainen, joka maksaa veroja enemmän kuin saa rahamääräisesti etuuksia ja julkisia palveluita (työssäkäyvät suurituloiset, joilla ei ole lapsia, ovat nettomaksajia).

Nettosaaja: kansalainen, joka maksaa veroja vähemmän kuin saa rahamääräisesti etuuksia ja julkisia palveluita (opiskelijat, työttömät ja pienituloiset ovat nettosaajia)

 

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä